Do you know why fish are thin?

Because they only eat fish!

 

Verse vis en dat proef je

Vanaf diverse visafslagen in Nederland, België en Denemarken worden wij dagelijks voorzien van verse zeevisproducten tegen scherpe prijzen. Bewaard op ijs en onder de nevel van de Cool Spot, blijft verse vis vers en dat proef je. Ter plekke gefileerd en gesneden, desgewenst gekruid of bereid. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

Achter het net vissen?

Dat overkomt je niet bij Vis Atelier. Wij hebben een breed assortiment in schaal- en schelpdieren. Van verse Canadese kreeften en de favoriete Gillardeau oester in ons homarium. Tot vongole Veraci, crevetes, coquilles in de vitrines, noem maar op. En bijna het hele jaar door verkrijgbaar zijn onze verse Zeeuwse mosselen van Adri & Zoon; een feest op tafel!

Even geen zin om te koken

Geef je een etentje of geen zin om te koken? Wij maken het je gemakkelijk met onze huisbereide traiteurhapjes en vismaaltijden. Kleine taartjes, zalm- en kabeljauwlasagnes, groente/vispotjes, gourmetschotels, goed gevulde vissoepen en nog veel meer.

Waar rook is, is vuur

In dit geval traditioneel vers gerookt met hout, vuur en liefde. Gerookte paling,
warmgerookte zalm, wilde Alaska zalm, gerookte heilbot of makreel; Vis Atelier biedt keuze genoeg.
Of beter nog; probeer ze lekker allemaal.

Warme trek in lekkerbek

Trek in een lekker warm gebakken visje? Kibbeling of lekkerbek, gebakken van verse kabeljauwfilet, mooi gekruid en altijd vers bereid op verzoek; smullen maar.

Wij hengelen alles in huis om jou te laten genieten van echt lekkere vis.

Heb je vragen? Loop even binnen of bel of mail gerust.

Wij wensen je een smakelijk bezoek.