© 2024 Vis Atelier – PRIVACYVERKLARING – DESIGN StudioDith – FOTOGRAFIE Mirjam Poldermans
PRE KERST MENU
lunch & diner
vrijdag 20 en zaterdag 21 december
– 5 gangen pre kerst menu –
–
Anjovis boter en brood
Amuses
paling – tonijn – zalm
Voorgerecht
Heilbot – cantharellen – zeekraal – bordelaisesaus
Tussengerecht
Bisque met cognacroom
Hoofdgerecht
Reerug – mousseline – zuurkool – hertenstoof – jus met zoethout
Dessert
Crêpes Suzette of Kaasplankje
lunch 12.00 – 17.00 uur
diner 18.00 – 23.00 uur
prijs per persoon € 99,50
exclusief alle drank
KERST
thuis
Christmas is coming…….
Vis Atelier biedt jullie culinair comfort thuis!
Eenvoudig, overheerlijk en feestelijk.
OUDEJAARSMENU
lunch & diner
vrijdag 27 en zaterdag 28 december
– 3 gangen oudejaarsmenu –
–
Voorgerecht
Paling toast – zoetzure groene appel – paling beurre blanc met dille
Hoofdgerecht
Kabeljauw – pommes anna – portobello – jus de veau
Dessert
Dame Blanche of Kaasplankje
lunch 12.00 – 17.00 uur
diner 18.00 – 23.00 uur
prijs per persoon € 69,50
exclusief alle drank
VRAGEN?
Loop even binnen of bel ons:
RESTAURANT
035 760 5300
MARCHÉ
035 760 5301