Kerst

PRE KERST MENU

lunch & diner

vrijdag 20 en  zaterdag 21 december

– 5 gangen pre kerst menu –

Anjovis boter en brood

Amuses

paling – tonijn – zalm

Voorgerecht

Heilbot – cantharellen – zeekraal – bordelaisesaus

Tussengerecht

Bisque met cognacroom

Hoofdgerecht

Reerug – mousseline – zuurkool – hertenstoof – jus met zoethout

Dessert

Crêpes Suzette of Kaasplankje

lunch 12.00 – 17.00 uur
diner 18.00 – 23.00 uur

prijs per persoon € 99,50
exclusief alle drank

KERST

thuis

Christmas is coming…….
Vis Atelier biedt jullie culinair comfort thuis!
Eenvoudig, overheerlijk en feestelijk.

OUDEJAARSMENU

lunch & diner

vrijdag 27 en zaterdag 28 december

– 3 gangen oudejaarsmenu –

Voorgerecht

Paling toast – zoetzure groene appel – paling beurre blanc met dille

Hoofdgerecht

Kabeljauw – pommes anna – portobello – jus de veau

Dessert

Dame Blanche of Kaasplankje

lunch 12.00 – 17.00 uur
diner 18.00 – 23.00 uur

prijs per persoon € 69,50
exclusief alle drank

VRAGEN?

Loop even binnen of bel ons:

RESTAURANT 

035 760 5300

MARCHÉ 

035 760 5301